Carmen Dănilă, supervizoarea angajată la BCR și acuzată că, în urmă cu șapte ani, a delapidat 150.000 de euro, după care a dat foc Camerei de Tezaur a băncii din Ploiești pentru a-și șterge urmele, a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu executare.

Potrivit portalului instanțelor, magistrații Curții de Apel Ploiești au decis ca fosta angajată a BCR Ploiești să fie condamnată la cinci ani de închisoare cu executare, pentru delapidare și distrugere.

“Contopește pedepsele principale, complementare și accesorii aplicate inculpatei, astfel că aceasta va executa pedeapsa principală de 5 ani închisoare, în regim de detenție”, se arată în decizia Curții de Apel Ploiești.

Sentința este definitivă.

 Conform anchetatorilor, în 30 noiembrie 2011, Carmen Dănilă, supervizoare angajată la BCR, a intrat fără a avea autorizație în camera tezaurului din sediul BCR situat în centrul Ploieștiului, iar la ieșire nu a anunțat că în incinta camerei are loc un incendiu. Ulterior, în timpul anchetei deschise la bancă pentru stabilirea cauzei incendiului, anchetatorii și reprezentanții băncii au constatat că din camera tezaurului lipsesc trei teancuri a câte o sută de bancnote de 500 de euro.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/femeia-care-a-aprins-camera-de-tezaur-a-unei-banci-pentru-a-ascunde-o-delapidare-condamnata-46968.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/femeia-care-a-aprins-camera-de-tezaur-a-unei-banci-pentru-a-ascunde-o-delapidare-condamnata-46968-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv