În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi polițiști care schimbau cauciucul de la mașina unei femei care rămăsese în pană pe A1.

Maria Ceaușilă trebuia să ajungă cu mama sa la o clinică din București, iar polițiștii au ajutat-o, rezolvându-i pana în doar câteva minute.

Maria Ceaușilă a postat pe Facebook pe 19 februarie o fotografie redistribuită de peste 8.000 de ori: „Haina de polițist nu schimbă sufletul omului bun! Frig, vânt, burniță, în mijlocul câmpului. Exact ce mai lipsea: pană de cauciuc. Cei doi polițiști din imagine s-au grăbit să ne vină în ajutor. Eu care credeam că au oprit să ne amendeze… de fapt s-au oferit să ajute. Multumim, oameni buni!”.

Maria Ceaușilă a povestit pentru „Adevărul“ cum s-a întâmplat totul: „Am făcut pană pe Autostrada Pitești-București, pe la km 40. Eram foarte panicate pentru că mama mea avea programare la ora 14.00 la o clinică din București și ne gândeam că nu vom ajunge în timp util. Ne-am uitat pe autostradă în speranța de a găsi o mașină care să oprească, însă fără succes. Am început să scoatem lucrurile din portbagaj pentru a ajunge la roata de rezervă, și la nici 4-5 minute au apărut domnii polițiști. Dumnealor au încetinit, au ieșit din mașină, iar noi, mai cu teamă, mai cu rușine, le-am explicat situația și s-au oferit cu dragă inimă să ne ajute”.

Tot Maria Ceaușilă mai spune: „Chiar mama mea le-a spus domnilor polițiști că se tot ruga la bunul Dumnezeu să ne ajute cineva și au apărut dumnealor, iar unul dintre cei doi polițiști i-a replicat „doamnă, chiar v-ați rugat bine”. Din păcate, nu le cunosc numele celor doi domni polițiști, însă acum le cunosc sufletul, care este de milioane! Motivul pentru care am postat această poza a celor doi domni polițiști care ne-au ajutat într-o situație delicată este de a evidenția faptul că omeniei și altruismului nu le pasă ce haină poartă, ce funcție ocupă sau în cadrul cărei instituții din România activează! Mie și mamei mele nu ne-a venit să credem că în aproximativ 10 minute am reluat drumul către București în condiții de siguranță, respectiv pe 4 roți”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/femeia-pentru-care-doi-politisti-au-oprit-pe-a1-sa-i-schimbe-roata-eu-care-credeam-ca-au-oprit-sa-ne-amendeze-46973.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/femeia-pentru-care-doi-politisti-au-oprit-pe-a1-sa-i-schimbe-roata-eu-care-credeam-ca-au-oprit-sa-ne-amendeze-46973-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv