Senatul și Camera Deputaților au dat vot favorabil pentru înființarea unie comisii de anchetă care să verifice activitatea directorului Serviciului de Protecţie și Pază și a modului în care este posibil ca acesta să fi implicat instituția în activități care depășesc cadrul legal de funcționare.

În acest sens, Augustin Lazăr l-a provocat pe șeful PSD, Liviu dragnea, care a fost primul ce l-a acuzat pe Pahonțu de activități ilegale să depună un denunț împotriva lui, însoțit de probe.
 
”Nu a depus nimeni un denunț. Nicio probă publică nu a fost depusă. Cine a deschis subiectul în public, să arate probele, să își asume paternitatea unui astfel de demers în penal.”, a declarat Augustin Lazăr la Realitatea TV.

Tag-uri:
dragnea, augustin lazar, pahontu, comisie, ancheta

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1792.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1792-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Senatul și Camera Deputaților au dat vot favorabil pentru înființarea unie comisii de anchetă care să verifice activitatea directorului Serviciului de Protecţie și Pază și a modului în care este posibil ca acesta să fi implicat instituția în activități care depășesc cadrul legal de funcționare.În acest sens, Augustin Lazăr...

Preluat de la EVZ