Trei paramedici SMURD din Brașov au fost răniți, azi, pe Drumul Național 73A, în urma coliziunii dintre autospeciala care transporta un pacient și o altă mașină.

Potrivit ISU Brașov, echipajul SMURD se îndrepta către UPU Brașov cu o victimă care, cel mai probabil, avea o fractură de claviculă.

„În urma accidentului, victima din autospecială, care avea suspiciune de fractură de claviculă, nu a fost afectată și a fost preluată de un echipaj SAJ Brașov. Cei trei paramedici au suferit traumatisme faciale ușoare și vor fi și ei transportați la spital pentru investigații”, a declarat Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Brașov au spus că accidentul a fost produs de un bărbat de 25 ani, care a condus autoturism pe DN 73, dinspre Brașov spre Râșnov

„Un bărbat de 25 ani, care a condus un autoturism pe DN 73, dinspre Brașov spre Râșnov, la intersectia cu DN 73A, în timp ce efectua viraj la stânga, a intrat în coliziune cu o autospecială SMURD, care circula dinspre Bran spre Brașov, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În urma impactului cele două vehicule au fost proiectate în afara părții carosabile”, arată Poliția Brașov.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru a stabili împrejurarile producerii accidentului.

Sursă foto: mytex.ro

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/autospeciala-smurd-implicata-intr-un-accident-trei-paramedici-raniti-46993.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/autospeciala-smurd-implicata-intr-un-accident-trei-paramedici-raniti-46993-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv