Atmosfera este incendiară la Hollywood, unde cele mai mari vedete au probat unele dintre cele mai sexy modele de lenjerie intimă pe care le poți găsi într-un magazin din SUA.

Divele nu au dat înapoi de la aboslut nimic, încercând chiar și mărimi cu 1 sau 2 numere mai mici, totul pentru a-și scoate în evidență formele apetisante și trupurile lucrate zi de zi la sala de fitness.

Fotografii nu și-au putut dezlipi obiectivele de la frumoasele actrițe care defilau prin fața lor. De asemenea, și câteva amatoare de senzații tari s-au pozat chiar în intimitatea dormitorului propriu și au trimis pozele la o agenție specializată în fotografiile nud.

Sursă foto: The Chive

Tag-uri:
sexy, lenjerie, intima, concursc, hollywood, california, sua, femei, sani

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1840.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1840-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Atmosfera este incendiară la Hollywood, unde cele mai mari vedete au probat unele dintre cele mai sexy modele de lenjerie intimă pe care le poți găsi într-un magazin din SUA.Divele nu au dat înapoi de la aboslut nimic, încercând chiar și mărimi cu 1 sau 2 numere mai mici,...

Preluat de la EVZ