Mama unei tinere de 20 de ani care, sub influența drogurilor, și-a scos ochii, a vorbit pentru prima oară public despre starea fiicei sale și despre pericolele consumului de droguri. Kaylee Muthart, din Anderson, Carolina de Sud, era pe stradă, lângă o biserică, pe 6 februarie, când a recurs la gestul extrem, potrivit People.

Trecătorii au fost cei care au alertat autoritățile și au încercar să o oprească pe fată. Tânăra delira și avea halucinații, în timp ce și-a scos ochii cu mâinile sale. Ea a putut fi oprită doar de o echipă formată din mai mulți polițiști.

După ce a fost transportată la spital, medicii au reușit să dezinfecteze ce-i mai rămăsese în orbite, pentru a preveni o infecție. Tânăra și-a pierdut însă vederea.

„A fost o luptă, nu pot explica ce senzație am avut când am aflat. A fost terifiant”, afirmă Katy Tompkins, mama fetei.

Kaylee era dependentă de metamfetamină- un stimulent ilegal care crește dopamina din creier – de șase luni.

Medicii cred că tânăra consumase metamfetamină în combinație cu un alt drog în seara incidentului, ceea ce i-a provocat halucinația că lumea este „întoarsă invers” și auzea voci care îi spuneau „să-și sacrifice ochii” ca să ajungă în Rai.

Părinții fetei spun că au încercat de nenumărate ori să o convingă pe tânără să meargă la dezintoxicare.

La două săptămâni după incident, fata a început să-și revină, însă drumul spre însănătoșire este lung.

„E un lucru care nu crezi că ți se va întâmpla ție. Multe mame cu care am vorbit aveau copii care erau dependeți de heroină de 10, 15 ani și mă gândesc: cum au reușit. Fiica mea a consumat droguri timp de șase luni și asta m-a distrus”, mărturisește mama tinerei.

Medicii i-au recomandat fetei să poarte proteze oculare, iar Kaylee speră ca familia să-i achiziționeze unele de un albastru asemănător cu culoarea ochilor săi din naștere.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/o-tanara-de-20-de-ani-si-a-scos-ochii-dupa-ce-s-a-drogat-auzea-voci-care-ii-spuneau-sa-si-sacrifice-ochii-ca-sa-ajunga-in-rai-46994.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/o-tanara-de-20-de-ani-si-a-scos-ochii-dupa-ce-s-a-drogat-auzea-voci-care-ii-spuneau-sa-si-sacrifice-ochii-ca-sa-ajunga-in-rai-46994-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv