Interviul cu prezentatorul de la B1TV,  Radu Buzăianu, l-a înfierbântat pe Radu Banciu. Cunoscut pentru replicile sale acide, Banciu nu a ezitat să își critice colegii chiar în debutul emisiunii de joi, 1 martie. Afirmațiile lui Radu Buzăianu din cadrul interviului, care s-a declarat un fan al Evenimentului Istoric, revistă al cărei prim număr a apărut în februarie și este dedicată istoriei, pare să îl fi deranjat pe Banciu.

Detaliile le puteţi citi aici: SCANDAL LA B1 TV din cauza unui articol din Evenimentul zilei. Banciu şi-a distrus colegii. REPLICA LOR E VIRALĂ. Video

În acestă seară, dacă se aştepta o reacţie acidă pentru Radu Banciu, cei doi jurnalişti s-au limitat doar la un schimb de replici în ceea ce priveşte scandalul iscat de colegul lor, posibil invidios că a ajuns pe prima pagină a Evenimentului Zilei cu un interviu de excepţie.

Radu Buzăianu: “Banciu ar putea să vă vorbească foarte lejer despre cum câştigă el când pierde Simona Halep, l-am auzit zicând asta (…)”.
Răzvan Zamfir: Nu mai bine îi comunici tu prin telefon că avem o emisiune de făcut, dacă te incomodez, uite te las (…) îi transmiţi mesajele,  pentru că eu vreau sa ascult Despacito (…). Hai să încheiem subiectul ăsta”.

rootstireaActualitate/EsentialMonden
Interviul cu prezentatorul de la B1TV,  Radu Buzăianu, l-a înfierbântat pe Radu Banciu. Cunoscut pentru replicile sale acide, Banciu nu a ezitat să își critice colegii chiar în debutul emisiunii de joi, 1 martie. Afirmațiile lui Radu Buzăianu din cadrul interviului, care s-a declarat un fan al Evenimentului Istoric,...

Preluat de la EVZ