Audiențele înregistrate de emisiunea pe care o prezintă sunt foarte mari, motiv pentru care, cum e și firesc, banii pe care îi ia Simona Gherghe sunt pe merite, scrie Cancan.ro.

Nu mai puțin de 7.000 de euro lunar este remunerația Simonei Gherghe, pentru prezentarea emisiunii ”Acces Direct”, de pe Antena1, care poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 17:00.

Simona Gherghe s-a născut la 31 octombrie 1977, în Iași. Părinții ei Silvia (fost psiholog) și Ion (fost asistent la radiologie). Acum au 61 de ani și sunt amândoi pensionari. Sfatul cel mai de preț primit de la aceștia a fost “Să fiu cinstită”.

Când era mică, Simona Gherghe își dorea să devină prfesoara de franceză. A absolvit Facultatea de Litere, specializarea Franceză-Engleză, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Tag-uri:
gherghe, simona gherghe, salariu, antena 1, acces direct


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-7.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-7-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Audiențele înregistrate de emisiunea pe care o prezintă sunt foarte mari, motiv pentru care, cum e și firesc, banii pe care îi ia Simona Gherghe sunt pe merite, scrie Cancan.ro. Nu mai puțin de 7.000 de euro lunar este remunerația Simonei Gherghe, pentru prezentarea emisiunii ”Acces Direct”, de pe...

Preluat de la EVZ