Doi jandarmi prahoveni au fost loviţi cu bâte, vineri, după ce au prins două persoane în timp ce furau motorină dintr-o cisternă, acestea din urmă chemând în ajutorul lor patru indivizi care s-au prezentat la faţa locului înarmaţi cu bâte, scrie Agerpres.

De asemenea, hoții au provocat daune și autoturismului cu care se deplasau jandarmii. În urma celor întâmplate, aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale, astfel că au fost transportați la spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Potrivit informațiilor oferite de aceeași sursă, până în acest moment au fost duse la secția de poliție patru persoane implicate în conflict.

Tag-uri:
jandarmi, jandarmi batuti, jandarmi batuti de hoti, petrol, furt petrol


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-5.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-5-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Doi jandarmi prahoveni au fost loviţi cu bâte, vineri, după ce au prins două persoane în timp ce furau motorină dintr-o cisternă, acestea din urmă chemând în ajutorul lor patru indivizi care s-au prezentat la faţa locului înarmaţi cu bâte, scrie Agerpres. De asemenea, hoții au provocat daune și autoturismului...

Preluat de la EVZ