Afacerista Israela Vodovoz, care a murit aseară, va fi înmormântată în Israel, aceasta fiind dorința familiei, a precizat, pentru MEDIAFAX, avocatul acesteia.

“În prezent, desfășurăm procedurile pentru obținerea actelor pentru transportul corpului neînsuflețit al Israelei Vodovoz în Israel, unde familia dorește să o înmormânteze, ea având dublă cetățenie, română și israeliană. Trupul neînsuflețit al Israelei se află în prezent la INML și încă nu se știe cauza decesului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul Rodica Bucur.

Israela Vodovoz a murit, vineri, la vârsta de 70 de ani, a confirmat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, avocatul acesteia.

De altfel, pe pagina de Facebook a acesteia au apărut mai multe mesaje de condoleanțe.

Israela Vodovoz suferea de astm, după cum a anunțat singură pe rețelele de socializare.

Femeia a devenit cunoscută în urma aparițiilor media datorate căsătoriei cu un bărbat mai tânăr cu 20 e ani decât ea, Liviu Arteni, și a stilului neconvențional de viață.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/avocat-familia-doreste-sa-o-inmormanteze-pe-israela-vodovoz-in-israel-47328.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/avocat-familia-doreste-sa-o-inmormanteze-pe-israela-vodovoz-in-israel-47328-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv