Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă, 21 de persoane au fost evacuate sâmbătă de către pompierii militari, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din municipiul Tecuci.

Incendiul a izbucnit într-un apartament situat la parterul blocului. Două persoane cu arsuri de gradul doi au fost transportate la Spitalul Municipal din Tecuci, iar 21 de persoane, dintre care patru copii, au fost evacuate din cauza fumului.

La faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD tip B2 de la Secţia de Pompieri Tecuci, informează Agerpres.

Tag-uri:
Tecuci, bloc, incendiu, ISU, pompieri, persoane


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-49.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-49-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă, 21 de persoane au fost evacuate sâmbătă de către pompierii militari, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din municipiul Tecuci. Incendiul a izbucnit într-un apartament situat la parterul blocului. Două persoane cu arsuri de gradul doi...

Preluat de la EVZ