Făcând referire la susținerea Vioricăi Dăncilă în conducerea PSD, Gabriela Firea a declarat că a fost o analiză pragmatică. „Doamna ministru are calități incontestabile. Eu n-am auzit-o niciodata vorbind despre domnia sa, ci a lasat mereu loc colegilor.”

Premierul Viorica Dăncilă, candidat la funcţia de preşedinte executiv al PSD, a declarat, sâmbătă, înaintea Congresului partidului, că are emoţii, punctând că cei care vor decide sunt social-democraţii din teritoriu.

”Am emoţii ca toţi ceilalţi. Nu am de unde să ştiu dacă se retrage cineva. Cei care vor decide sunt colegii din teritoriu”, a spus Dăncilă la intrarea în Sala Palatului.

Tag-uri:
firea, dancila, congres, psd, conducere, vot


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-76.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-76-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Făcând referire la susținerea Vioricăi Dăncilă în conducerea PSD, Gabriela Firea a declarat că a fost o analiză pragmatică. „Doamna ministru are calități incontestabile. Eu n-am auzit-o niciodata vorbind despre domnia sa, ci a lasat mereu loc colegilor.” Premierul Viorica Dăncilă, candidat la funcţia de preşedinte executiv al PSD, a...

Preluat de la EVZ