Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, și-a făcut campanie electorală pentru funcția de secretar general până în ultima clipă în Congresul social-democrat din Sala Palatului.

„Omul tău de încredere!”, este sloganul de pe pliantele pe care Codrin Ștefănescu le-a distribuit delegaților din Congres.

La pachet cu publicitatea pentru sine, Codrin Ștefănescu a împărțit un alt pliant cu numele lui Nicolae Bănicioiu, însoțit de același slogan – „Omul tău de încredere!” -, care candidează pentru funcția de președinte executiv al PSD.

Înainte de începerea lucrărilor Congresului, Nicolae Bănicioiu a avut o discuție cu fostul premier PSD Mihai Tudose, dar și cu senatorul Ecaterina Andronescu, contracandidatul lui Bănicioiu la funcția de președinte executiv PSD.

Al treilea candidat la funcția de președinte executiv al PSD, Viorica Dăncilă, nu și-a făcut nicio campanie în sală. A venit în compania președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Aproximativ 4.000 de delegați participă la Congresul PSD.

Reuniunea a debutat sâmbătă pe acordurile piesei “Odă Bucuriei” varianta mixată, în timp ce Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea, însoţiţi de membri din conducerea PSD i-au salutat pe cei prezenţi în sală. Ulterior, a fost intonat Imnul Naţional al României.

Tag-uri:
psd, congres, alegeri, campanie, banicioiu, stefanescu, congresul


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-83.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-83-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, și-a făcut campanie electorală pentru funcția de secretar general până în ultima clipă în Congresul social-democrat din Sala Palatului. „Omul tău de încredere!', este sloganul de pe pliantele pe care Codrin Ștefănescu le-a distribuit delegaților din Congres. La pachet cu publicitatea pentru sine, Codrin...

Preluat de la EVZ