Ștefania Tomoiagă, o elevă de 16 ani din Vișeul de Sus, a fost găsită spânzurată chiar de mama sa. Tatăl tinerei este plecat la muncă în străînătate.

Potrivit primelor informații, Ștefania și-a pus capăt zilelor findca suferea din dragoste. Ștefania Tomoiagă dădea semne că este tristă și supărată. În unul dintre ultimele sale mesaje postate pe facebook a scris că așteaptă seară pentru a se culcă la loc, exprimând, parcă faptul, că nu are motive pentru care să își dorească să se ridice din pat.

 “În fiecare zi mă trezesc cu o singură dorință, să vină seara să mă culc la loc” a scris ea pe facebook.

Prietenii și apropiații Ștefaniei Tomoiagă sunt în stare de șoc, această veste tristă provocându-le o mare suferință. Mesaje de tristețe și de durere au publicate în mediul virtual, scrie stirilekanald.ro.

“Dumnezeu să te ierte Ștefi, nu asta era calea ta. Fii liniștită acolo sus”, a scris cineva.

“De asta-i bine să avem toți acel prieten care să ne susțină moral. :(“, a transmis un alt apropiat.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/drama-o-tanara-de-16-ani-a-murit-s-a-sinucis-din-dragoste-cadavrul-tinerei-gasit-de-mama-sa-47325.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/drama-o-tanara-de-16-ani-a-murit-s-a-sinucis-din-dragoste-cadavrul-tinerei-gasit-de-mama-sa-47325-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv