Israela a devenit celebră după ce s-a căsătorit cu Liviu, un bărbat mult mai tânăr decât ea. Duminică dimineață, aceasta a fost găsită fără suflare chiar de avocata ei, alarmată de faptul că nu a mai putut să ia legătura cu ea de aproape o săptămână, scrie Cancan.

Mai exact, de cinci zile, nimeni nu a știut absolut nimic de Israela. Femeia, care avea 70 de ani a fost găsită decedată, în baie, iar legișii iau în calcul un infarct sau un accident, pentru că este posibil să fi alunecat pe gresia umedă. Cauza decesului va fi stabilită cu exactitate la necropsie.

BOALĂ GREA pentru o vedetă din România. A FOST ÎN PRIM-PLAN, dar acum are o SITUAŢIE TRAGICĂ

Ultimul mesaj postat pe Facebook:

„în viitorul apropiat mă voi muta în Spania, în zona Alicante, unde clima este adecvată pentru astmul meu. Casa Livisra din Vişeul de Sus, colţul de Rai, este de vânzare sau accept orice formă de colaborare pentru reactivarea ei. Cel mai important pentru mine este să găsesc oameni sinceri şi dedicaţi. restul este maleabil”, a scris Israela pe Facebook.

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ, mai scrie sursa citată.

Tag-uri:
israela, a murit israela, israela moarta, liviu arteni, boala israela


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-67.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-67-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Israela a devenit celebră după ce s-a căsătorit cu Liviu, un bărbat mult mai tânăr decât ea. Duminică dimineață, aceasta a fost găsită fără suflare chiar de avocata ei, alarmată de faptul că nu a mai putut să ia legătura cu ea de aproape o săptămână, scrie Cancan. Mai exact,...

Preluat de la EVZ