Deși i s-au văzut sânii pentru că nu purta sutien, dar și bikinii, artista și-a tras repede rochia peste zonele intime și a continuat să cânte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, scrie Cancan.ro.

După acest moment, a încercat în zadar să își prindă rochia, ia o femeie din public i-a sărit în ajutor. Cum nici ea nu a putut să o încheie la rochie, vedeta a rezolvat singură problema din a doua încercare.

Imaginile au ajuns instant virale. Cei care au văzut deja înregistrarea s-au bucurat de priveliște pentru că vedeta arată senzațional deși are 54 de ani.

Tag-uri:
sonja, sonja morgan, accident, scena, poze, virale, concert, rochie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-30.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-30-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Deși i s-au văzut sânii pentru că nu purta sutien, dar și bikinii, artista și-a tras repede rochia peste zonele intime și a continuat să cânte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, scrie Cancan.ro. După acest moment, a încercat în zadar să își prindă rochia, ia o...

Preluat de la EVZ