Mariana a plâns minute în șir, în timp ce Vladimir Drăghia a încercat s-o consoleze.

„Unde îmi sunt puterile ca în ultima vreme? Sunt praf”, a spus Mariana, printre suspine și lacrimi.

„Tu ești cea mai bună, cea mai puternică. Dacă nici tu nu ai putut, atunci nimeni nu putea”, i-a spus Roxana, potrivit Cancan.ro.

„Plâng pentru că am pierdut, pentru că ne-am săturat de coteț și pentru psihicul nostru era bine să câștigăm. Nu știu ce se întâmplă cu mine, nu știu ce greșesc. E normal să plângi, încerc să dau tot ce pot pe traseu, dar nu știu ce se întâmplă”, a mai spus Mariana.

„Îmi pare rău că ne-am exprimat atât de vocal. Nu văzusem că Mariana plângea. Mariana, te rog, revino-ți. E doar un joc, o să vezi că o să treacă și o să te bucuri pe aici”, a spus Vladimir.

Tag-uri:
exatlon, concurenta, mariana, draghia, razboinicii, concurs


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-94.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-94-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Mariana a plâns minute în șir, în timp ce Vladimir Drăghia a încercat s-o consoleze. „Unde îmi sunt puterile ca în ultima vreme? Sunt praf”, a spus Mariana, printre suspine și lacrimi. „Tu ești cea mai bună, cea mai puternică. Dacă nici tu nu ai putut, atunci nimeni nu putea”, i-a...

Preluat de la EVZ