Norica Nicolai a declarat în cadrul unei conferinţe județene a ALDE Prahova că speră ca anul viitor ”să fie anul primului preşedinte liberal autentic, şi român, şi liberal”.

Nu doar Norica Nicolai a vorbit despre posibilitatea candidaturii lui Tăriceanu, ci și alți lideri din interiorul partidului.

Călin Popescu Tăriceanu a evitat să dea un răspuns concret, atunci când a fost întrebat dacă intenționează să candideze la alegerile prezidențiale de anul viitor:

”Colegii mei îşi pun problema pe care sigur că o să mi-o pun şi eu la un moment dat – ce vom face în 2019 la alegerile europene şi la alegerile prezidenţiale. Până atunci, mai curge multă apă pe Prahova şi sigur că o să găsim răspunsul potrivit. O să mă consult împreună cu ei, o să ne consultăm şi sunt convins că o să luăm o decizie bună care să fie, în primul rând, în avantajul mişcării liberale şi România şi a celor care cred că este nevoie de o reprezentare liberală în România” a declarat Popescu-Tăriceanu.

Tag-uri:
tariceanu, alegeri, prezidentiale, candidat, nicolai, alde, partid


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-91.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-91-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Norica Nicolai a declarat în cadrul unei conferinţe județene a ALDE Prahova că speră ca anul viitor ”să fie anul primului preşedinte liberal autentic, şi român, şi liberal”. Nu doar Norica Nicolai a vorbit despre posibilitatea candidaturii lui Tăriceanu, ci și alți lideri din interiorul partidului. Călin Popescu Tăriceanu a evitat...

Preluat de la EVZ