Răzvan Burleanu dezvăluie periodic contracte suspecte pe care administrația FRF le-a încheiat în perioada 2005-2011, când Lupescu a fost director general.

Astfel, Răzvan Burleanu publică pe propriul blog un serial intitulat ”Federația de Comisioane”. Acesta a ajuns la episodul trei, însă actualul președinte FRF amenință că în total ar fi vorba de vreo 12 episoade de dezvăluiri.

Sunt vizați colaboratorii apropiați ai lui Ionuț Lupescu, Cristi Iancu și firma de marketing a acestuia – SEG, dar și Florin Prunea, pentru activitatea lui din perioada în care fostul portar se ocupa de arbitraje, deși, oficial, era ministru de Externe la FRF, potrivit Libertatea.ro.

De asemenea, un contract ar viza și familia Voiculescu în urma căruia Antea 1 ar fi primit meciurile naționalei de fotbal.

Acest contract, Burleanu ezită să-l prezinte public, de teamă ca nu cumva să-și atragă antipatia ”anteniștilor”, mai scrie sursa citată.

Tag-uri:
burleanu, frf, dezvaluiri, contracte, lupescu, voiculescu


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-73.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-73-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSport
Răzvan Burleanu dezvăluie periodic contracte suspecte pe care administrația FRF le-a încheiat în perioada 2005-2011, când Lupescu a fost director general. Astfel, Răzvan Burleanu publică pe propriul blog un serial intitulat ”Federația de Comisioane”. Acesta a ajuns la episodul trei, însă actualul președinte FRF amenință că în total ar fi...

Preluat de la EVZ