Fostul șef al KGB, Boris Karpichkov, a dezvăluit că a fost deja otrăvit, însă a supraviețuit – în ciuda faptului că în urma atacului și-a pierdut părul și a slăbit peste 30 de kilograme, potrivit publicației britanice Daily Star.

Karpichkov avertizează că ar mai exista șapte persoane, printre care și el, pe care liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, intenționează să le elimine, folosindu-se de un agent neurotoxic fatal.

Fostul KGB-ist susține că gazul fatal s-ar ascunde în țigările electronice.

„Am 59 de ani, dar nu sunt atât de optimist că voi apuca să fac 60”, a declarat Boris Karpichkov.

Fostul agent dublu rus Serghei Skripal a fost otrăvit în restaurantul italian Zizzi din sudul oraşului Salisbury (sudul Angliei).

Persoanele care s-au aflat în restaurantul unde a fost otrăvit Serghei Skripal au fost sfătuite să-şi cureţe bine hainele şi obiectele personale, potrivit Agerpres.ro.

Tag-uri:
spioni, rusia, kgb, otravire, Serghei Skripal


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-159.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-159-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Fostul șef al KGB, Boris Karpichkov, a dezvăluit că a fost deja otrăvit, însă a supraviețuit - în ciuda faptului că în urma atacului și-a pierdut părul și a slăbit peste 30 de kilograme, potrivit publicației britanice Daily Star. Karpichkov avertizează că ar mai exista șapte persoane, printre care și...

Preluat de la EVZ