Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, incidentul a avut loc în cartierul Trivale, ancheta fiind în desfăşurare.

„Am fost sesizaţi că un bărbat de 28 de ani se află pe stradă, decedat. Mai mulţi martori au declarat că a fost aruncat sau dat jos dintr-o maşină. Avem semnalmentele maşinii”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir.

Conform aceleiaşi surse, se efectuează cercetarea la faţa locului, iar în paralel poliţiştii aflaţi în stradă acţionează pentru identificarea autoturismului suspect.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, tn[rul ar fi fost un consumator de droguri.

Tag-uri:
Arges, tanar, mort, Pitesti, strada, aruncat, masina


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-145.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-145-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, incidentul a avut loc în cartierul Trivale, ancheta fiind în desfăşurare. „Am fost sesizaţi că un bărbat de 28 de ani se află pe stradă, decedat. Mai mulţi martori au declarat că a fost aruncat sau dat jos dintr-o maşină. Avem semnalmentele...

Preluat de la EVZ