În același timp, fostul președinte al României spune că Liviu Dragnea va ieși șifonat din politică în perioada următoare. „Daddy este un descreierat bolnav de putere.

Aici trebuie să lăsăm deoparte atacurile, răfuielile politice, politicile partizane şi să stabilim împreună care sunt proiectele majore pe care trebuie să le aibă România în vedere, dar şi care sunt realizabile.

PSD a votat ca România să dea președintele Consiliului European. Ca să devii președinte trebuie să fii membru al Consiliului European sau să fi fost membru, iar Klaus Iohannis e singurul care e în această poziție. PSD a votat pentru susținerea lui Klaus Iohannis la șefia Consiliului European.

E o șarlatanie din partea lui Dragnea, i-a păcălit. El, în mintea lui, și-a spus: ”Domnule președinte, mergeți dumneavoastră la Bruxelles, iar eu iau președinția României” Dragnea e dereglat”, a spus Băsescu la B1TV.

Tag-uri:
basescu, planuri, psd, iohannis, sustinere, consiliul european, congres


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-154.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-154-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
În același timp, fostul președinte al României spune că Liviu Dragnea va ieși șifonat din politică în perioada următoare. „Daddy este un descreierat bolnav de putere. Aici trebuie să lăsăm deoparte atacurile, răfuielile politice, politicile partizane şi să stabilim împreună care sunt proiectele majore pe care trebuie să le aibă...

Preluat de la EVZ