„Patru membri ai personalului, incluzând doi medici, au fost suspendaţi, o anchetă fiind solicitată în cazul acestui incident”, a declarat Sadhna Kaushik, director al Colegiului Medical Rani Laxmibai din oraşul Jhansi (statul indian Uttar Pradesh).

Victima, care lucra pe post de ajutor într-un autobuz şcolar, a fost grav rănită atunci când vehiculul respectiv s-a răsturnat sâmbătă dimineaţa în încercarea de a evita o coliziune, a informat presa locală.
„Doctorii l-au tratat imediat. Nu este clar cine i-a pus piciorul sub cap”, a mai precizat Kaushik, spunând că în timpul anchetei vor fi analizate înregistrările camerelor de filmat, informează Agerpres.

„Când am ajuns la spital, i-am vazut piciorul folosit drept pernă. Am cerut în repetate rânduri medicilor să intervină, dar au refuzat”, a declarat Janaki Prasad, o rudă a victimei pentru presa locală.
Autorităţile din Uttar Pradesh a cerut la rândul lor o anchetă în cazul incidentului, mai scrie Agerpres.

Tag-uri:
victima india, spital india, victima picior amputat, picior amputat sub cap


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-132.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-132-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
„Patru membri ai personalului, incluzând doi medici, au fost suspendaţi, o anchetă fiind solicitată în cazul acestui incident”, a declarat Sadhna Kaushik, director al Colegiului Medical Rani Laxmibai din oraşul Jhansi (statul indian Uttar Pradesh). Victima, care lucra pe post de ajutor într-un autobuz şcolar, a fost grav rănită atunci...

Preluat de la EVZ