Regreta artistă și Valeriu Sfetcu au împreună doi copii, Mugurel și Cristi, care îi calcă pe urme din punct de vedere artistic mamei lor.

Ileana Ciuculete s-a recăsătorit apoi cu Cornel Galeș, Valeriu s-a însurat ulterior cu Luciana Văduva, și ea cântăreața de muzică populară, cu care are un băiat, pe Nicolae.

În weekend, Luciana a suferit o pierdere imensă, murindu-i tatăl. „Astăzi am pierdut cel mai minunat tată din lume. S-a dus alături de măicuța mea la stele. Te voi iubi mereu!”, a mărturisit actuală soție a lui Valeriu Sfetcu, conform Wowbiz.ro.

Tag-uri:
ciuculete, ileana ciuculete, primul sot, deces, familie, drama


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-140.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-140-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Regreta artistă și Valeriu Sfetcu au împreună doi copii, Mugurel și Cristi, care îi calcă pe urme din punct de vedere artistic mamei lor. Ileana Ciuculete s-a recăsătorit apoi cu Cornel Galeș, Valeriu s-a însurat ulterior cu Luciana Văduva, și ea cântăreața de muzică populară, cu care are un băiat,...

Preluat de la EVZ