Ludovic Orban a precizat în încheierea lucrărilor Consiliului Național al PNL că partidul trebuie să intre în ofensivă, subliniind că „oastea trebuie trezită”.

Mai mult, Orban a îndemnat ca fiecare șef de organizație „să dea cu parul” în șeful de la PSD.

“Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului! Sunt un om bland, care iubeste oamenii, care intotdeauna am preferat in actiunea politica sa conving, nu mi-a placut sa fiu ascultat de frica (…), dar nu voi mai accepta ca 75-85% din partid care munceste sa bata pasul pe loc din cauza ca 25% din partid nu munceste”, a afirmat Ludovic Orban, potrivit News.ro.

Orban a declarat ca nu mai dorește ca liberalii să facă opoziție doar la nivel național.

“Nu mai vreau sa se faca opozitie numai la nivel national sau unii lideri judeteni sa faca opozitie, dar numai cu mesaje legate de palierul national. Vreau sa vad fiecare lider judetean cum da cu parul in presedintele Consiliului Judetean PSD, in primarul PSD, in prefectul PSD, in toti sefii de deconcentrate. Cine nu are puterea sa abandoneze de acum, sa-l lase pe altul mai puternic si mai curajos”, a mai spus Orban.

“Nu-mi doresc sa iau nicio masura de sanctionare a nimanui, dar nici nu pot sa accept ca unii sa demita pe nepusa masa primari de municipii aflati in functie. Ce alt serviciu mai mare poti sa-i faci PSD intr-un municipiu decat sa-l demiti din functia de presedinte al organizatiei municipale pe primarul PNL? Sa terminam cu astfel de prostii si cu astfel de decizii care sunt luate fara nicio noima. Dialog, comunicare, solidaritate sunt fundamentale. Nu o luati ca un avertisment, dar voi lua masurile care se impun pentru a avea garantia ca PNL va castiga alegerile”, a mai spus liderul PNL.

Tag-uri:
orban, pnl, liberali, ofensiva, partid, psd


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-153.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-153-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Ludovic Orban a precizat în încheierea lucrărilor Consiliului Național al PNL că partidul trebuie să intre în ofensivă, subliniind că „oastea trebuie trezită”. Mai mult, Orban a îndemnat ca fiecare șef de organizație „să dea cu parul” în șeful de la PSD. 'Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul...

Preluat de la EVZ