Potrivit informațiilor oferite de Spy News, în anul 2014, numele lui Ion Balint, alias Nuțu Cămătaru, a apărut într-un dosar de corupție, instrumentat de DNA, care privea un avocat din Pitești, pe nume Constantin Popescu. Avocatul ceruse unui bărbat care avea probleme în justiție suma de 50.000 de euro, bani pe care i-ar fi folosit apoi pentru mituirea unor magistrați. Pentru că nu avea banii solicitați de avocat, acesta i-a împrumutat de la Nuțu Cămătaru.

Astfel, interlopul a devenit martorul cheie în dosarul deschis pe numele avocatului piteștean, iar declarațiile sale au contribuit decisiv la trimiterea bărbatului în judecată. Pentru colaborarea avută cu DNA, procurorii anticorupție au luat decizia de reducere a pedepsei interlopului.

Ca urmare, intanța a luat act și i-a redus pedeapsa lui Nuțu Cămătaru la două dintre capetele de acuzare, fiind condamnat la numai patru ani și trei lui pentru șantaj și infracținui asimilate criminalității organizare, pedeapsa finală fiind, în cele din urmă, de cinci ani și cinci luni, după ce judecătorii i-au dat un spor de un an și două luni de pușcărie, mai scrie Spy News.

Tag-uri:
nutu camataru, pedeapsa, pedeapsa nutu camataru, pedeapsa redusa, dna, dosar anticoruptie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-100.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-100-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Potrivit informațiilor oferite de Spy News, în anul 2014, numele lui Ion Balint, alias Nuțu Cămătaru, a apărut într-un dosar de corupție, instrumentat de DNA, care privea un avocat din Pitești, pe nume Constantin Popescu. Avocatul ceruse unui bărbat care avea probleme în justiție suma de 50.000 de euro,...

Preluat de la EVZ