Un copil de clasa întâi, din Cluj, a fost bătut cu parul de învățător, la repetiția pentru serbare, pentru că nu putea să mai stea în picioare.

 Mama băiatului de opt ani s-a prezentat cu fiul său la I.M.L. Cluj, unde i s-a emis elevului un certificat medico-legal.

Incidentul revoltător s-a petrecut  la Școala Gimnazială „George Barițiu” din localitatea clujeană Jucu de Sus. Învățătorul, supărat că un elev de clasa I se „bâțâie” în timpul repetiției pentru serbarea de 8 Martie a înșfăcat un lemn și i-a aplicat o corecție severă în zona feselor și a mâinilor.

”La data de 7 martie am primit plângerea din partea mamei. A sesizat polițiștii cu privire că fiul ei a fost lovit cu un obiect contondent. Se pare că băiețelul a fost obraznic în timpul orelor, iar învățătorul l-a lovit cu un obiect de lemn. Un dosar penal a fost deschis în acest caz”, a declarat Carmen Livia Jucan, purtător de cuvânt IPJ Cluj, pentru Antena 3.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/revoltator-un-copil-a-fost-batut-cu-parul-de-invatator-47340.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/revoltator-un-copil-a-fost-batut-cu-parul-de-invatator-47340-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv