Surse din interiorul anchetei spun că victima este angajatul unui circ, cunoscut pentru că ar fi consumator de etnobotanice. Însă, nu se știe dacă acesta era viu când a fost aruncat din mașină sau era, deja, mort, scrie Agerpres.

Potrivit poliției, incidentul a avut loc în cartierul Trivale, ancheta fiind în desfăşurare. „Am fost sesizaţi că un bărbat de 28 de ani se află pe stradă, decedat. Mai mulţi martori au declarat că a fost aruncat sau dat jos dintr-o maşină. Avem semnalmentele maşinii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, se efectuează cercetarea la faţa locului, iar în paralel poliţiştii aflaţi în stradă acţionează pentru identificarea autoturismului suspect.

Tag-uri:
pitesti, barbat mort, masina, crima, trivale, politie, ancheta


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-139.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-139-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Surse din interiorul anchetei spun că victima este angajatul unui circ, cunoscut pentru că ar fi consumator de etnobotanice. Însă, nu se știe dacă acesta era viu când a fost aruncat din mașină sau era, deja, mort, scrie Agerpres. Potrivit poliției, incidentul a avut loc în cartierul Trivale, ancheta...

Preluat de la EVZ