Potrivit Cancan.ro, Oana Marica, cunoscută și ca Bunesa de la Urlați, a fost așteptată de fostul său iubit, Marius Nicolae, în stradă, unde a rupt-o din bătaie.

Oana ar fi plecat vineri la Sinaia împreună cu bogătașul Băcneanu Capalnaș, un producător de termopane și proprietarul selectului restaurant Maria și Ion din Regie.

Marius Niculae, care a făcut o obsesie din Oana, a aflat totul și au urmat amenințări. Cei doi s-au întors la București după ce li s-a stricat escapada, mai precizează Cancan.ro.

Când Oana Marica a fost lăsată pe strada pe care locuiește, Marius Niculae a tăbărât pe ea și „a călcat-o efectiv în picioare”

După incidentul dramatic, care ar fi avut loc în jurul orei 01-01.30, Bunesa de la Urlați a sunat la 112 solicitând o ambulanță.

Ajunsă la Spitalul Elias, Oana Marica afla cu stupoare că a suferit un traumatism cranio cerebral, traumatism facial și traumatism toracic.

Tag-uri:
marica, marius niculae, bunesa, urlati


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-157.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-157-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Potrivit Cancan.ro, Oana Marica, cunoscută și ca Bunesa de la Urlați, a fost așteptată de fostul său iubit, Marius Nicolae, în stradă, unde a rupt-o din bătaie. Oana ar fi plecat vineri la Sinaia împreună cu bogătașul Băcneanu Capalnaș, un producător de termopane și proprietarul selectului restaurant Maria și Ion...

Preluat de la EVZ