Două grupuri formate din opt persoane s-au bătut, în această dimineața, în centrul Timișoarei, patru bărbați, printre care un judecător, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. 

“În cursul dimineții, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Timișoara, în zona catedralei, are loc un conflict spontan între mai multe persoane, motiv pentru care polițiștii s-au deplasat la fața locului. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii efectuând cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii incidentului”, a afimat Ionuț Sîrbu.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Timiș, în conflict a fost implicat și un judecător din Timișoara care, alături de alți trei bărbați, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Judecătorul are o leziune la nivelul gâtului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/un-judecator-a-ajuns-la-spital-in-urma-unei-batai-intre-doua-grupuri-47337.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/un-judecator-a-ajuns-la-spital-in-urma-unei-batai-intre-doua-grupuri-47337-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv