Acum ceva timp, fosta prezentatoare a Observatorului de weekend, Anca Lungu, anunța conducerea trustului Intact că își dorește să demisioneze din funcție. Motivul pentru care vedeta a decis să părăsească televiziunea îl reprezintă faptul că aceasta a întâlnit un om de afaceri grec, foarte potent financiar. Mai mult, Anca este hotărâtă să plece din România şi să se mute în Grecia, ea urmând să se căsătorească cu magnatul, care are afaceri în domeniul cosmeticelor, notează cancan.ro.

Anca a mai fost căsătorită. Vedeta şi fostul soț, Ştefan Lungu, au divorţat la sfârşitul lunii iunie a anului trecut. Divorţul s-a produs amiabil, la notar, separarea între cei doi producându-se, povesteau apropiaţi ai cuplului, cu o lună şi jumătate înaintea divorţului. Anca l-a cunoscut pe Ştefan în 2012, atunci când era căsătorit cu Albertina Ionescu. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2014, în acelaşi an născându-se şi fetiţa lor, Natalia. Anca Lungu a mai fost căsătorită, pe când avea 20 de ani, cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV, scrie Cancan.

După divorț, Anca a spus că a rămas în relație bună cu fostul soț și se ocupă împreună de fetița lor. „Natalia merge la grădiniță, e un copil destul de mare, are 3 ani și jumătate și în rest mă descurc, pentru că am un program destul de lejer”.

Tag-uri:
antena 1, trust intact, prezentatoare, observator de weekend, anca lungu, anca lungu insarcinata, regele cosmeticelor


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-107.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-107-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Acum ceva timp, fosta prezentatoare a Observatorului de weekend, Anca Lungu, anunța conducerea trustului Intact că își dorește să demisioneze din funcție. Motivul pentru care vedeta a decis să părăsească televiziunea îl reprezintă faptul că aceasta a întâlnit un om de afaceri grec, foarte potent financiar. Mai mult, Anca...

Preluat de la EVZ