„Nu mă surprinde ceea ce văd şi îmi dau seama din semnale, deoarece am ceva vreme de când sunt în această meserie„, a spus premierul ungar, care a adăugat că „vede urmele mâinilor lui Soros şi ale ONG-urilor sale şi că nu se îndoieşte nicio clipă că această reţea face totul pentru a răsturna guvernele care se opun migraţiei”.

„Azi, Slovacia are un guvern care se opune imigrării, care nu vrea ca Slovacia să devină o ţară de imigranţi„, a mai spus Viktor Orbán, potrivit căruia premierii cu atitudini similare au fost atacaţi fără milă şi vor fi atacaţi în continuare de organizaţiile lui George Soros.

Premierul Ungariei a mai menţionat că în ultimii ani, Ungaria şi Slovacia au dezvoltat un parteneriat strategic ai cărui beneficiari sunt deopotrivă cetăţenii slocavi şi ungari. „Este un lucru bun şi vrem să continuăm, aşadar, noi avem nevoie de o Slovacie stabilă„, a precizat oficialul ungar, spunând că cele două ţări au multe proiecte comune care trebuie realizate împreună, potrivir rador.ro.

Tag-uri:
soros, premier, ungaria, slovacia


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-129.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-129-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
„Nu mă surprinde ceea ce văd şi îmi dau seama din semnale, deoarece am ceva vreme de când sunt în această meserie„, a spus premierul ungar, care a adăugat că „vede urmele mâinilor lui Soros şi ale ONG-urilor sale şi că nu se îndoieşte nicio clipă că această reţea...

Preluat de la EVZ