Acest corporatist spune că ideea a pornit de la o colegă, care l-a inspirat să poarte pantofi cu toc pentru femei, iar acum se simte „invincibil”.

„Este un gest curajos. Nimeni nu se așteaptă să vadă un bărbat înalt mergând pe stradă cu pantofi cu tocuri de 15 centimetri”, a declarat bărbatul de 30 de ani pentru news.com.au.

El a luat decizia de a adopta acest stil neobișnuit în urmă cu un an, când o colegă de muncă i-a spus că pantofii cu toc o fac să se simtă puternică și încrezătoare.

Astfel, Ashley a ajuns să dețină nouă perechi de pantofi. Admite că inițial s-a temut de ce ar putea să îi spună șeful sau colegii, însă acum este mândru de stilul său.

Tag-uri:
corporatist, australia, sydney, tocuri, serviciu, barbat


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-189.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-189-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Acest corporatist spune că ideea a pornit de la o colegă, care l-a inspirat să poarte pantofi cu toc pentru femei, iar acum se simte „invincibil”. „Este un gest curajos. Nimeni nu se așteaptă să vadă un bărbat înalt mergând pe stradă cu pantofi cu tocuri de 15 centimetri”, a...

Preluat de la EVZ