Petiția care a strâns cele mai multe semnături până în prezent, aproximativ 130.000, din ținta de 150.000, este cea cu titlul: ”Expulzarea asasinei lui Gabriel Cruz”. Petiția se adresează ministerului Justiției din Spania, pentru ca o pedeapsă să fie aplicată cât mai repede. „Cineva care are sângele atât de rece pentru a lua viața unui mic înger, care avea viața întreagă în față”, scrie în petiție.

Corpul lui Gabriel Cruz, care a fost dat dispărut în urmă cu 12 zile în orașul său din sudul Spaniei, în provicia Almeria, a fost găsit de garda civilă, în portbagajul mașinii iubitei tatăului său. Potrivit unor surse citate de El Pais, autopsia a arătat că Gabriel a fost strangulat în ziua în care a fost dat dispărut, pe 27 februarie. Pe corpul său au fost descoperite urme de pământ, când a fost descoperit în mașină.

Sute de mii de ofțeri și volutari au participat la căutarea lui Gabriel, iar totul s-a oprit când Quezada a fost oprită de garda civilă în timp ce mergea cu mașina în La Puebla de Vicar, la 43 de kilometri din locul unde copilul a fost descoperit. Trupul lui se afla în portbagajul mașini.

Imediat, trecătorii au scos telefoanele, iar pe înregistrări se poate auzi cum femeia zice: „Nu am fost eu! Am luat mașina azi de dimineață!”.În momentul arestării, ea încerca să intre cu mașina pe propietatea ei, unde stătea cu tatăl micuțului, Angel Cruz, în La Puebla de Vicar.

Mărturia ei a avut un rol important, având în vedere că se afla cu micuțul și bunica lui atunci când copilul a fost văzut pentru ultima oară, scrie Libertatea.ro.

În mărturia ei, ea spune că a pierdut telefonul, iar o zi mai târziu a fost găsit de câțiva prieteni. Când poliția i-a cerut telefonul, ea a spus că l-a pierdut din nou. Motivul din spatele crimei rămâne un mister, dar există două ipoteze: crimă din gelozie, pentru că micuțul era rezultatul relației sale cu Patricia Ramirez, sau din cauza banilor, pentru că spera să beneficieze de cei 10.000 de dolari de familia victimei.

Tag-uri:
spania, caz, Gabriel Cruz, Patricia Ramirez, Angel Cruz, crima


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-240.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-240-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Petiția care a strâns cele mai multe semnături până în prezent, aproximativ 130.000, din ținta de 150.000, este cea cu titlul: ”Expulzarea asasinei lui Gabriel Cruz”. Petiția se adresează ministerului Justiției din Spania, pentru ca o pedeapsă să fie aplicată cât mai repede. „Cineva care are sângele atât de...

Preluat de la EVZ