Șosetele lui Kovesi au fost motiv de ironie pentru Mircea Badea. Moderatorul de televiziune a plasat-o pe șefa DNA pe primul loc în „Top 10 flaușați”.

„Începem cu persoana cea mai importantă din România, care dă tonul flaușării, este vorba despre „Nefertiti”, doamna Laura Codruța Kovesi. „Nefertiti” e prima în „Top 10 flaușați”. Are șosete flaușate, în dungi, de pușcărie – corect, totul e cu pușcărie la doamna Kovesi. Prietenul e îmbrăcat în pușcăriaș în spoturile de televiziune, are poze cu cătușe pe pereți, șosetele sunt cu dungi”, a spus Mircea Badea, potrivit Antena 3.

Sursă foto: Antena 3

La rândul său, Mihai Gâdea a prezentat „Top gafe TV – Râzi cu lacrimi. Printre cei care au ocupat locuri fruntașe în acest clasament se află Denise Rifai, Petre Daea sau Ilie Dobre, mai scrie sursa citată.

Tag-uri:
mircea badea, laura codruta kovesi, ciorapi kovesi, ironie mircea badea, top 10 flausati, ciorapi flausati kovesi


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/ciorapi-kovesi.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/ciorapi-kovesi-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Șosetele lui Kovesi au fost motiv de ironie pentru Mircea Badea. Moderatorul de televiziune a plasat-o pe șefa DNA pe primul loc în „Top 10 flaușați”. „Începem cu persoana cea mai importantă din România, care dă tonul flaușării, este vorba despre „Nefertiti”, doamna Laura Codruța Kovesi. „Nefertiti” e prima în...

Preluat de la EVZ