Nici pentru cei care rămân nu se anunță vremuri bune. Aceștia, care au salariile mărite, trebuie să fie mult mai productivi, avertizează Negoiță.

„Le-am dat timp să vină cu soluții de a restructura instituția și de a avea mai puțini angajați. Căci dacă cineva își închipuie că pe un salariu de 2.500 de lei face același lucru ca atunci când avea 1.200 de lei, se înșală. Acum trebuie să aibă activitate mult mai intensă, trebuie să producă mai mult, trebuie să fim mai performanți. Pe cale de consecință, am crescut salariile, scade numărul de angajați”, a spus Robert Negoiță.

„Unii sunt nemulțumiți. Să fie sănătoși. Repet: că se duc să facă sesizare la DNA, eu vă spun că e obligație legală. Dacă au observat că se întâmplă fapte penale e o obligație – și asta trebuie să știe toți – e obligația lor să meargă să facă sesizări, altfel e infracțiune”, a adăugat el.

„Prea s-au îngrășat instituțiile publice cu angajați mulți. Salariile lor le plătim cu toții”, a mai spus Negoiță.

Tag-uri:
primaria, sectorului, 3, negoita, robert negoita


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-203.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-203-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Nici pentru cei care rămân nu se anunță vremuri bune. Aceștia, care au salariile mărite, trebuie să fie mult mai productivi, avertizează Negoiță. „Le-am dat timp să vină cu soluții de a restructura instituția și de a avea mai puțini angajați. Căci dacă cineva își închipuie că pe...

Preluat de la EVZ