Deşi se zvonea că alesul va fi din afara partidului sau PSD îl va susţine pe Călin Popescu Tăriceanu, Dragnea a negat. „Ditamai partidul cum să nu aibă candidat la preşedinţie PSD-ul. Nu vom avea candidat din afara PSD. Nu e normal aşa ceva, cred eu”, a anunţat Dragnea în direct la România TV.

Liviu Dragnea i-a răspuns președintelui PNL, Ludovic Orban, care le-a transmis membrilor din partid să „iasă cu parul” împotriva liderului PSD.

Șeful PSD a reacționat, luni seara, în direct la România Tv, precizând că partidul pe care îl reprezintă nu se va implica în „războiul de gherilă” cu PNL:

„Ludovic Orban a spus se va ieşi cu parul împotriva celor de la PSD. Asta arată la ce nivel a ajuns PNL ca nivel de discurs. Nu întoarcem obrazul şi nu băgăm în războiul ăsta de gherilă cu PNL. Nu mai acceptăm să stăm în poziţia ghiocelului”, a declarat Dragnea, la România TV.
Președintele PNL, Ludovic Orban, a ieșit duminică la atac cerându-le liberalilor să înceteze cu „blaturile” și precizând că de astăzi partidul este în ofensivă.

„Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului! Sunt un om bland, care iubeste oamenii, care intotdeauna am preferat in actiunea politica sa conving, nu mi-a placut sa fiu ascultat de frica (…), dar nu voi mai accepta ca 75-85% din partid care munceste sa bata pasul pe loc din cauza ca 25% din partid nu munceste”, a afirmat Ludovic Orban, potrivit News.ro.

Tag-uri:
dragnea, liviu dragnea, candidat, psd, prezidentiale, iohannis


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-251.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-251-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Deşi se zvonea că alesul va fi din afara partidului sau PSD îl va susţine pe Călin Popescu Tăriceanu, Dragnea a negat. „Ditamai partidul cum să nu aibă candidat la preşedinţie PSD-ul. Nu vom avea candidat din afara PSD. Nu e normal aşa ceva, cred eu”, a anunţat Dragnea...

Preluat de la EVZ