Filmul „Loro (Ei)” urmează să fie lansat pe ecrane și este o incursiune în lumea excentrică a așa-zisului „Cavaliere”, un personaj interpretat de Toni Servillo.

Primele scene ale filmului reprezintă o petrecere cu femei tinere, pentru care Berlusconi a fost judecat, condamnat, dar în final achitat de acuzațiile de prostituție infantilă.

În film poate fi văzut și personajul soției lui Berlusconi, Veronica Lario, care apare într-o ipostază tristă, dar și o tânără dezbrăcată, stând alături de câinele lui Berlusconi, Dudú, potrivit Agerpres.ro.

Producția italiano-franceză este a doua în care regizorul napolitan prezintă un important personaj al politicii italiene. Prima peliculă de acest gen este „Il Divo” (2008) despre cel care a fost de şapte ori prim-ministru al Italiei, Giulio Andreotti, potrivit Agerpres.

Sorrentino a declarat că a vrut să facă un film despre Berlusconi, întrucât acesta este arhetipul italian, iar prin el pot fi reprezentați și italienii.

Tag-uri:
berlusconi, film, femei, regizor, scene, fete, tinere


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-236.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-236-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Filmul „Loro (Ei)” urmează să fie lansat pe ecrane și este o incursiune în lumea excentrică a așa-zisului „Cavaliere”, un personaj interpretat de Toni Servillo. Primele scene ale filmului reprezintă o petrecere cu femei tinere, pentru care Berlusconi a fost judecat, condamnat, dar în final achitat de acuzațiile de prostituție...

Preluat de la EVZ