“Formularul 600 dispare si comasam 7 formulare persoane fizice într-una singură. Anul acesta vom avea un singur termen, 15 iulie, iar de la anul 15 martie de depus declaraţia unică. Desfiinţăm obligaţia de plata în 4 transe, banii raman la contribuabil, plateste cand doreste, dar nu mai tarziu de 15 martie anul viitor”, a punctat ministrul Teodorovici.

Când vom primi reduceri:

Ministrul Finanţelor a anunţat că va exista şi un sistem de bonus: “Vrem sa stimulam trecerea in online si dam 5% reducere la suma daca se depune online. Daca vrem sa platim anticipat aici vorbim de impozit pe venit, contribuţie pensie şi sanatate, atunci pana la 15 decembrie mai primeste inca 5%.

O să dispară decizia de impunere ANAF, românii nu o să mai primească plicuri. De saptamana urmatoare sistemul de la Fisc va începe să genereze parole. Până în luna aprilie toți contribuabilii vor primi acasă parolele pentru a putea depune online formularele la ANAF”, a mai punctat ministrul Teodorovici.

Tag-uri:
Eugen, Teodorovici, ANAF, parole, formular unic


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-243.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-243-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialEconomie
'Formularul 600 dispare si comasam 7 formulare persoane fizice într-una singură. Anul acesta vom avea un singur termen, 15 iulie, iar de la anul 15 martie de depus declaraţia unică. Desfiinţăm obligaţia de plata în 4 transe, banii raman la contribuabil, plateste cand doreste, dar nu mai tarziu de...

Preluat de la EVZ