Potrivit surselor EVZ, şeful statului a ignorat total evenimentul PNL, încă de sâmbătă, preferând să se relaxeze la schi, în Munții Șureanu.

Candidaturi

Propunerea lui Orban pentru rolul de premier a fost făcută de prim-vicepreşedintele Iulian Dumitrescu, iar cea pentru susţinerea candidaturii lui Iohannis a fost pusă pe tapet chiar de Ludovic Orban. Cele două propuneri au fost supuse votului secret al delegaţilor la reuniune. Pentru a fi votat ca premier al PNL în cadrul CN a candidat şi Viorel Cataramă, însă fără șansă de câștig.

Planul lui Orban

Raluca Turcan a anunțat că liberalii vor depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, iar Orban a specificat că BPN a stabilit criteriile de evaluare a filialelor. Potrivit unor surse, Orban a așteptat să scape de dosarul penal pentru a implementa „reforme majore” în cele mai slabe organizații ale partidului. Prioritare sunt organizațiile din Sectoarele 3, 5 și 6, precum și PNL Neamț. EVZ a mai aflat că Orban a primit propuneri de schimbare din funcție a secretarului general al partidului, Robert Sighiartău.

Tag-uri:
Iohannis, schi, PNL, candidatura


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-188.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-188-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Potrivit surselor EVZ, şeful statului a ignorat total evenimentul PNL, încă de sâmbătă, preferând să se relaxeze la schi, în Munții Șureanu. Candidaturi Propunerea lui Orban pentru rolul de premier a fost făcută de prim-vicepreşedintele Iulian Dumitrescu, iar cea pentru susţinerea candidaturii lui Iohannis a fost pusă pe tapet chiar...

Preluat de la EVZ