Președintele Klaus Iohannis și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, au mai fost reclamaţi la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării fiindcă au folosit în public, în mod repetat, etichetele “penali” și “inculpați”. Sesizarea a fost depusă de publicaţia “Lumea Justiţiei”.

Luju.ro și-a depus sesizarea în luna februarie. Reclamantul a fost deranjat de faptul că președintele Klaus Iohannis și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, au folosit termenii de „penali”, respectiv „infractori” atunci când s-au referit la ceea ce ei au numit atacurile asupra justiției. Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi au folosit aceste cuvinte în mai multe rânduri.

În cazul sesizării făcute de luju, aşa cum prevede procedura în cazul sesizărilor depuse la CNCD, au fost citate toate părţile. Acestea şi-au prezentat punctele de vedere, o decizie urmând să fie luată în data de 26 martie.

Tag-uri:
CNCD, Iohannis, Andreea, Cosma, Andreea Cosma, Klaus, Klaus Iohannis


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-219.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-219-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Președintele Klaus Iohannis și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, au mai fost reclamaţi la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării fiindcă au folosit în public, în mod repetat, etichetele 'penali' și 'inculpați'. Sesizarea a fost depusă de publicaţia 'Lumea Justiţiei'. Luju.ro și-a depus sesizarea în luna februarie. Reclamantul a fost...

Preluat de la EVZ