Liviu și Israela s-au căsătorit în 2008. Ei au șocat pe atunci pe toată lumea cu povestea lor de dragoste. În pofidia diferenței de vârstă, cei doi susțineau că se iubesc, scrie Cancan.ro.

Totuși, ani mai târziu, au apărut problemele. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar Israela povestea în diferite emisiuni tv că începuse să îi fie frică de el. Bărbatul nu a mai publicat nimic pe Facebook, însă pe pagina lui au apărut mesajele de condoleanțe ale prietenilor. Prietenii virtuali l-au întrebeat pe Liviu Arteni dacă știe de moartea Israelei, dar el nu a răspuns.

„Liviu, știi de doamna Israela? Condoleanțe”, a fost mesajul care l-a anunțat de moartea Israelei. Cu toate că a fost „bombardat” pe Facebook, Liviu Arteni nu a răspuns nimănui. „Condoleanțe familiei! Odihnească-se în pace!”, „Sincere condoleanțe!”, i-au mai scris prietenii.

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în baie, vineri (9 martie). Potrivit primelor informații, femeia era de negăsit de aproximativ cinci zile. Vecinii cred că femeia de afaceri era moartă de mai mult timp.

Tag-uri:
liviu, liviu arteni, israela, moarte, disparitie, casa, mesaj, facebook


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-217.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-217-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Liviu și Israela s-au căsătorit în 2008. Ei au șocat pe atunci pe toată lumea cu povestea lor de dragoste. În pofidia diferenței de vârstă, cei doi susțineau că se iubesc, scrie Cancan.ro. Totuși, ani mai târziu, au apărut problemele. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar...

Preluat de la EVZ