Rudele femeii nu își explică de ce a recurs tânăra la acest gest, având acasă trei copii și tocmai găsindu-și un loc de muncă la un supermarket.

Dana Pop, o tânără de doar 29 de ani din localitatea Santău, județul Satu Mare, și-a pus capăt zilelor într-un mod crunt. Tânără a fost găsită spânzurată în propria casă, după ce anterior și-ar fi produs răni pe mâini.

Tânăra avea trei copii, iar în momentul în care a decis să-și ia viața doi dintre ei se aflau cu tatăl lor în oraș, acasă fiind doar fiul de cinci ani. Se pare că acesta a fost și cel care a găsit-o pe mama lui fără suflare.

Copilul a fost cel care și-ar fi sunat rudele pentru a le spune ce s-a întâmplat. Rudele au alertat mai apoi, prin 112, poliția și salvarea, care s-au deplasat la casa femeii, dar aceasta nu mai prezenta semne vitale în momentul în care a ajuns echipajul medical.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/o-tanara-de-29-de-ani-mama-a-trei-copii-si-a-pus-capat-zilelor-cadavrul-gasit-de-copilul-de-5-ani-47358.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/o-tanara-de-29-de-ani-mama-a-trei-copii-si-a-pus-capat-zilelor-cadavrul-gasit-de-copilul-de-5-ani-47358-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv