Cei doi au un background de 7 ani, Doug cucerind-o când Courtney atunci când aceasta era doar o adolescentă. Mulţi au privit cu semne de întrebare relaţia lor, având în vedere diferenţa de vârstă, însă lucrurile au mers excelent până în 2017. După o sarcină pierdută, s-a ajuns la divorţ, iar de şase luni cei doi nu mai formează un cuplu.

Courtney a făcut la un moment dat a făcut un apel disperat pe pagina de Instagram către soţul său, rugându-l să o primească înapoi, s-a mers mai departe cu divorţul, dar bărbatul nu a fost de clintit.

Blonda a explicat că l-a iubit cu adevărat pe Doug şi că în multe momente ea a fost cea care a adus bani în casă. Asta pentru că Hutchison s-ar confrunta cu mari probleme financiare.

„Nu m-am măritat cu el pentru bani, de abia dacă mai avea ceva când ne-am căsătorit. În realitate, în multe momente eu am fost cea care a susţinut familia cu bani. Nu vreau nimic în urma divorţului, nici nu ar avea ce să îmi dea”, a spus Courtney Stodden, potrivit TMZ.

Tag-uri:
Courtney, Courtney Stodden, divort, dezvaluri, sua, galerie foto


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-234.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-234-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Cei doi au un background de 7 ani, Doug cucerind-o când Courtney atunci când aceasta era doar o adolescentă. Mulţi au privit cu semne de întrebare relaţia lor, având în vedere diferenţa de vârstă, însă lucrurile au mers excelent până în 2017. După o sarcină pierdută, s-a ajuns la...

Preluat de la EVZ