UPDATE 10:41 – La audieri, tânărul de 20 de ani a recunoscut că și-a abandonat prietenul. Anchetatorii bănuiesc că acestuia i s-a făcut rău de la o supradoză și ar fi decedat. În continuare, nu se știe dacă tânărul a murit pe stradă sau era deja mort în momentul în care a fost aruncat din mașină.

Victima figura în evidențele poliției pentru trafic de droguri. Prietenii l-au aruncat din mașină pentru a nu fi nevoiți să dea explicații polițiștilor, mai sunt de părere anchetatorii.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Alexandru Dumitru Țurțurilă, un tânăr de 28 de ani din Piteşti şi-a dat ultima suflare în faţa blocului, unde l-au abandonat amicii lui. Martorii au povestit că bărbatul a fost aruncat din mașină. Surse din interiorul anchetei spun că victima este angajatul unui circ, cunoscut pentru că ar fi consumator de etnobotanice. Însă, nu se știe dacă acesta era viu când a fost aruncat din mașină sau era, deja, mort, scrie Agerpres.

Și mai uluitoare este informația căreia Alexandru Dumitru Țurțurilă a fost abandonat chiar de prietenii lui. Surse din anchetă au dezvăluit că este foarte probabil ca Alexandru să fi făcut supradoză, iar apoi prietenii au încercat să scape de cadavru pentru a acoperi toate faptele. Acest lucru reiese și din faptul că trupul tânărului nu prezenta urme de violență, scrie și Spy News.

Tag-uri:
sofer, sofer masina pitesti, cadavru tanar, tanar aruncat din masina, tanar mort pitesti


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-212.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-212-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
UPDATE 10:41 - La audieri, tânărul de 20 de ani a recunoscut că și-a abandonat prietenul. Anchetatorii bănuiesc că acestuia i s-a făcut rău de la o supradoză și ar fi decedat. În continuare, nu se știe dacă tânărul a murit pe stradă sau era deja mort în momentul...

Preluat de la EVZ