Astfel, opțiunea de ștergere a mesajelor a fost introdusă de WhatsApp în octombrie anul trecut și le permitea utilizatorilor să șteargă mesajele trimise într-un timp de șapte minute de la trimitere.

Dar, acum, în noua versiune, WhatsApp a extins acest timp la o oră, opt minute și 16 secunde. Potrivit The Verge, este neclar deocamdată de ce este această limită exactă, în afară că numărul este egal cu 2^12.

Acesta este clar un pas înainte, care să ajută aplicația să facă față concurenței, mai ales că WhatsApp nu are opțiunea de a crea o conversație secretă, care să nu fie păstrată ulterior pe vreun dispozitiv.

Tag-uri:
WhatsApp, optiune, mesaje, trimise, mesaje trimise din greseala, stergere, schimbare


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-250.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-250-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Astfel, opțiunea de ștergere a mesajelor a fost introdusă de WhatsApp în octombrie anul trecut și le permitea utilizatorilor să șteargă mesajele trimise într-un timp de șapte minute de la trimitere. Dar, acum, în noua versiune, WhatsApp a extins acest timp la o oră, opt minute și 16 secunde. Potrivit...

Preluat de la EVZ