Un asteroid recent descoperit și numit CB 2018, este de așteptat să treacă fix pe lângă planeta noastră în jurul orei 22:30 PM.

Acesta va călători cu o viteză de aproape cinci mile pe secundă și va trece la o distanță de aproximativ 39.000 de mile de Pământ.

Aceasta este doar o cincime din distanța de la Pământ la Lună și este o distanță considerată incredibil de mică în termeni spațiali.

Potrivit NASA, bucata de piatră are o lățime enormă de 40 de metri, care ar fi dublă față de mărimea meteorului care aproape a șters de pe fața Pământului orașul Chelyabinsk din Rusia, cu aproape cinci ani în urmă.

Acest lucru îl face și mai înalt decât Turnul Eiffel, care are o înălțime de 35 de metri.

Chiar ieri, Daily Star Online a dezvăluit că stațiile spațiale au fost pregătite pentru a trage cu o armă nucleară în acest asteroid, în cazul în care va devia de la traiectoria calculate de experții NASA.

Asteroidul CB 2018 a fost clasificat de NASA drept un „potențial pericol” din cauza proximității sale față de Pământ.

Tag-uri:
asteroid, nasa, ziua judecatii, terra, pamant, distrugere, apocalipsa


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-178.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-178-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Un asteroid recent descoperit și numit CB 2018, este de așteptat să treacă fix pe lângă planeta noastră în jurul orei 22:30 PM. Acesta va călători cu o viteză de aproape cinci mile pe secundă și va trece la o distanță de aproximativ 39.000 de mile de Pământ. Aceasta este doar...

Preluat de la EVZ