“Am mai puţină minte decat în urmă cu zece ani pentru că am mai puţini ani de consumat. Din ce mai trece un an încerc să gust viaţa şi mai din plin. Cel mai bun lucru este că am reuşit să păstrez standardul ştirilor. Sunt foarte mândră de copiii mei, merg foarte bine la şcoală, avem o relaţie bună cu ei, îmi place de ei. Am reuşit să accept virtualul şi să mă dezvolt în această lume a internetului şi e o mare realizare pentru mine”, a spus Andreea Esca într-un interviu.

“Peste încă 10 ani, poate că Alexia se va şi mărita, poate o să fiu bunică. Se poate să mă găsiţi tot la ştiri şi în rest la party o să fiu în continuare”, a spus Andreea Esca, despre fiica ei, Alexia.

Fata Andreei Esca şi cântăreţul Mario Fresh, ”fiul” adoptiv al lui Alex Velea, au fost săgetaţi de Cupidon şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz din 2016. Conform unor destăinuiri, Mario îi găteşte felul principal fetei lui Andreea Esca, iar Alexia (17 ani) face desertul. Asta în timp ce învaţă impreună pentru .

Tag-uri:
esca, andreea, andreea esca


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-316.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-316-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
“Am mai puţină minte decat în urmă cu zece ani pentru că am mai puţini ani de consumat. Din ce mai trece un an încerc să gust viaţa şi mai din plin. Cel mai bun lucru este că am reuşit să păstrez standardul ştirilor. Sunt foarte mândră de copiii...

Preluat de la EVZ