„Nu mă pricep neapărat, dar sunt convins că generalul Coldea nu va deşerta acolo secrete ale Serviciului”, a declarat Traian Băsescu, luni, la TVR1 întrebat despre audierea fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, la comisia pentru controlul activităţii Serviciului Român de Informaţii.

Întrebat de ce mai merge atunci fostul înalt responsabil al SRI la audieri, preşedintele PMP a spus: „Fiindcă a fost chemat”.

Preşedintele comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda, a anunţat pe 5 martie că a convenit cu fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, să amâne audierea acestuia pentru data de 13 martie, de la ora 11,00, anunță Agepres.

Tag-uri:
basescu, florian coldea, audiere, comisia parlamentara, dezvaluiri, sri


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-254.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-254-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Nu mă pricep neapărat, dar sunt convins că generalul Coldea nu va deşerta acolo secrete ale Serviciului”, a declarat Traian Băsescu, luni, la TVR1 întrebat despre audierea fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, la comisia pentru controlul activităţii Serviciului Român de Informaţii. Întrebat de ce mai merge atunci...

Preluat de la EVZ