Satul Poiana Mărului este conform Digi24.ro, a fost la început doar o casă de pădurar. Cu timpul, mai mulți vânători și pescari și-au ridicat locuințe, apoi au apărut și case de vacanță.

Deși este o zona vizitată de mulți turiști, ea și-a păstrat liniștea și pacea. Oamenii bat sute de kilometri, venind din toată România și chiar și din alte țări, pentru a se relaxa câteva zile la Poiana Mărului. Locul se află în Munții Țarcu, la 150 de kilometri de Timișoara. Există și un lac, iar priveliște de pe ponton este uluitoare.

Sursa citată mai scrie și că la Poiana Mărului se găsesc 11 pensiuni, iar o cameră nu costă mai mult de 150 de lei pe noapte. Turiștii sunt întâmpinați cu mâncăruri alese făcute în bucătăriile pensiunilor, iar cei care vor să facă mișcare au la dispoziție piscine și terenuri de sport.

Tag-uri:
aer, aer curat, poiana marului, caras severin, sat, mica elvetie, galerie foto


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-330.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-330-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Satul Poiana Mărului este conform Digi24.ro, a fost la început doar o casă de pădurar. Cu timpul, mai mulți vânători și pescari și-au ridicat locuințe, apoi au apărut și case de vacanță. Deși este o zona vizitată de mulți turiști, ea și-a păstrat liniștea și pacea. Oamenii bat sute de...

Preluat de la EVZ